NED PL GB USA GER RUS FRA ESP IT
Jachten : Schepen : Constructies van aluminium : Constructies van staal
Over ons

Met als bagage de enorme ervaring die zij gedurende 15 jaar in Nederland hebben opgedaan met de bouw van luxe zeil- en motorjachten hebben de broers Robert en Wiesław Gniady het bedrijf Gniady & Gniady ( G & G ) - Robert Gniady & Wiesław Gniady opgericht.

Gniady & Gniady houdt zich bezig met het zelfstandig en volledig bouwen van aluminium scheepsrompen van 10 tot 50 meter, bovenbouwen, bovenbouwsecties, masten, buisinstallaties, kabellijnconstructies, de installatie van uitrusting voor Mega Motorjachten (REFIT) van 25-110 m en zeiljachten van 10-65 m en het bouwen van de meest uiteenlopende constructies van aluminium en staal voor de jacht- en scheepsbouwindustrie in de Europese Unie.

In 2012 is G & G begonnen met de bouw van een serie catamarans voor de bediening van windparken op zee.

Onze langdurige ervaring heeft binnen ons bedrijf geleid tot de vorming van een aantal gespecialiseerde, onafhankelijke, mobiele en goed uitgeruste constructie-, installatie- en lasteams die diensten verrichten voor klanten in Polen en de rest van de Europese Unie, met name in Nederland.

De hoge kwaliteit van de installatie- en laswerkzaamheden, de complete dienstverlening en de grote mobiliteit en flexibiliteit hebben geleid tot samenwerking met bekende en gerenommeerde luxe jachtwerven in Nederland, en vele anderen in EU. Gniady & Gniady is lid van het Nederlandse LLOYDS en het Duitse GL.

Wij nodigen geïnteresseerde jachtwerven en ontwerpbureaus uit om met ons samen te werken. Wij gaan uitdagingen niet uit de weg, ons motto is immers: Wij maken het onmogelijke mogelijk.

Aanbod
Wij bieden:
  • de bouw van jachten en catamarans;
  • complete bouw van scheepsrompen, bovenbouwen, masten, buisinstallaties en kabellijnconstructies;
  • installatie van uitrusting op motor- en zeiljachten;
  • constructies van aluminium en staal voor de jachtindustrie;
  • laswerkzaamheden,
  • renovatie en reparaties van jachten.