NED PL GB USA GER RUS FRA ESP IT
Jachten : Schepen : Constructies van aluminium : Constructies van staal
Datachering

G&G Yachtbuilding BV Detachering:  een uniek concept van scheepsbouw op locatie met inzet van hooggespecialiseerde teams

Sinds 1992 kan G&G Yachtbuilding BV op twee manieren ondersteunen bij de bouw van aluminium en staal casco’s en de bouw van onderdelen:

  • uitvoering van constructie- en installatiewerkzaamheden in de jacht en scheepsbouw.
  • het werk kan in zijn geheel, op locatie worden aangenomen en ons team kan bedrijven tijdelijk komen versterken met de uitvoering van de werkzaamheden. Wij brengen daarbij standaard ons eigen, hoogwaardige, ‘top of the bill ‘materieel en werkkleding mee.

Er is een groot verschil met een ‘gewoon’ uitzendbureau vertelt Projectleider Chiel Attema. : “Bij ons krijgen ze werkkleding standaard mee evenals gereedschap en de juiste machinerie (op aanvraag te huur,  wij werken met  het gerenommeerde lasapparatuur van Kemppi).”

Onze Poolse medewerkers zijn vakmensen die je in Nederland nog maar moeilijk vindt en ze werken hard en heel professioneel. Ze zijn niet bang om om de handen vuil te maken en om uren te draaien. De meeste medewerkers spreken behoorlijk Engels. G&G zorgt voor huisvesting, alle papierwerk en neemt reiskosten voor haar rekening. Een goede begeleiding en open communicatie is een voorwaarde voor een geslaagd project om onze opdrachtgevers te kunnen ontzorgen’.

Meestal bestaan teams uit 35–100 medewerkers maar we hebben ook kleine teams van bijvoorbeeld 4 man. Teams bestaan uit Constructeurs, Lassers, Monteurs, Voormannen en een Productiemanager. Zij zijn  bekend met de Nederlandse manier van werken en de wet- en regelgeving zoals die geldt in Nederland.

Chiel: “De G&G eigenaren hebben hun roots in Polen en onderhouden daar nauwe banden in de scheepsbouw. G&G kandidaten worden eerst in Polen getest. In Nederland gebeurt dat dat nogmaals voordat ze in Nederland worden tewerkgesteld. Wij werken daarbij nauw samen met lasschool Haprotech.”

“Waar wij werkelijk het verschil mee kunnen maken is het kunnen aanbieden van een hoog gekwalificeerd team van mensen tegen een aantrekkelijke prijs. “Al jarenlang werkt G&G Yachtbuilding BV samen met gerenommeerde werven in Nederland, en vele anderen in EU.Onze mensen beschikken over alle certificaten die nodig zijn om onder Lloyds Register, GL, DNV of Bureau Veritas te kunnen bouwen; zowel in aluminium als in staal.” Aldus Chiel.
Bel Chiel voor een vrijblijvende afspraak!

Chiel Attema - Contract Manager / Project Manager
mobiel: 0031 631 647 077
e-mail: chielattema@gniadygniady.com  

 

Contact

G&G Jachtbuilding BV
Diodeweg 2 d
1627 LL HOORN (NL)
tel/fax: +31(0) 229504259
e-mail: info@gniadygniady.com

KvK-57446997
BTW-NL852583606B01

Robert Gniady  - Bedrijfsdirecteur
mobiel: 0031 630 931 203
e-mail: robert@gniadygniady.com

Wieslaw Gniady
- Bedrijfsdirecteur
mobiel: 0031 657 474 125
e-mail: wieslaw@gniadygniady.com